Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Pie645bb5e Induktionshäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Serie | 4 Induktionshäll 60 cm Svart, med ram TouchSelect-styrning gör det smidigt att välja kokzon och önskad effekt. Ram i rostfritt stål En låg ram runt hällen som är pefekt vid montering i köksbänkar. PowerBoost upp till 50 % mer kraft ger snabbare uppvärmning på din induktionshäll. ReStart om det kokar över för dig så stänger hällen av sig automatiskt och sparar de Timer med avstängningsfunktion som slår av kokzonen när tiden löpt ut.


Beställ Bosch Pie645bb5e Induktionshäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Pie645bb5e Induktionshäll - Svart inom kategorin Induktionshällar.

Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: PIE645BB5E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.