Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Pvs611bb5e Induktionshäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

4 värmezoner gör att denna inbyggnadshälla Pvs611bb5e från Bosch passar till en familj på ca 3-5 personer. Detta är en induktionshäll för inbyggnad. Då den kan värma upp maten och koka vatten otroligt snabbt blir induktion allt mer populärt i de svenska hemmen. En annan fördel är att de är rengöringsvänliga samtidigt som värmen kan inställas med exakt precision. Denna modell av inbyggnadshäll kommer utan ram, vilket betyder att den på ett snyggt sätt blir till "ett" med din köksbänk. Det är också en fördel när det är dags för rengöring då smuts och fett inte har någon ram eller kant att gömma sig under. Inbyggnadshällens mått är 592x522 mm (Bredd x Djup).


Beställ Bosch Pvs611bb5e Induktionshäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Pvs611bb5e Induktionshäll - Svart inom kategorin Induktionshällar.

Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: PVS611BB5E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.