Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Pvs775fc5e Induktionshäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Då inbyggnadshällen Pvs775fc5e från Bosch har 4 värmezoner är den perfekt till ett hushåll på 3-5 personer. När du väljer induktion får du både en riktigt snabb uppvärmning och stor precision vad gäller temperaturinställningen. Samtidigt får du en spishäll som är enkel att rengöra från fett och matstänk. Inbyggnadshällens mått är 710x527 mm (Bredd x Djup).


Jämför produkt Bosch Pvs775fc5e Induktionshäll - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Pvs775fc5e Induktionshäll - Svart i kategorin Induktionshällar här hos oss.

Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: PVS775FC5E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.