Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Pxe851fc1e Induktionshäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

4 värmezoner gör att denna inbyggnadshälla Pxe851fc1e från Bosch passar till en familj på ca 3-5 personer. Det blir allt mer populärt med induktionshällar runt om i stugorna. Att de blivit så populära beror till stor del på att de kan inställas med exakt precision med hänsyn till temperaturen. Induktion gör det möjligt att skifta temperaturen från hög till låg eller omvänt, snabbare än andra hällar. Den är dessutom enkel att hålla ren och snygg, tack vara dess plana yta. Inbyggnadshällens fasade kant ger ett snyggt stilrent uttryck i köket. Inbyggnadshällens mått är 802x522 mm (Bredd x Djup).


Beställ Bosch Pxe851fc1e Induktionshäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Pxe851fc1e Induktionshäll - Svart inom kategorin Induktionshällar.

Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: PXE851FC1E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.