Bosch

Bosch Hll090020u Serie 2 Induktionsspis - Vit

9409 kr 8839 kr-6%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Fördelen med en induktionsspis är att temperaturinställningen är blixtsnabb. Förutom fördelen med supersnabb värme och det faktum att Hll090020u från Bosch pga. sin glasyta är enkel att göra ren, har gjort induktion till en allt vanligare modell i de svenska hushållen. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ. Med ett ugnsutrymme på 66 liter är ugnen på denna spis en mellanstor modell. Den passar därför bra till ett hushåll på 3-4 personer.


Jämför produkt Bosch Hll090020u Serie 2 Induktionsspis - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Hll090020u Serie 2 Induktionsspis - Vit i kategorin Induktionsspisar här hos oss.

Kategori: Induktionsspisar
Artikelnummer: HLL090020U
Visa fler

Från kunskapsbanken

Serie

Serie kan syfta på: Serie (matematik) – en summa av en talföljd Serie (sport) – en form av organiserad tävlan mellan flera lag i idrott Serie (gudstjänst) – en för olika delar av kyrkoåret särskilt gudstjänstordning, vilket främst gäller mässmusiken Serie (geologi) - en enhet inom kronostratigrafi Bokserie – ett antal böcker vilka publiceras som sammanhängande Filmserie – en samling filmer relaterade till varandra Tecknad serie – en illustrerad berättelse Serietidning – en tidning som i huvudsak innehåller tecknade serier Serieskapare – en person som skapar tecknade serier Seriealbum – en publikation med tecknade serier. Seriebok – en bok som främst innehåller tecknade serier Serieroman – en längre tecknad serie i bokform Disneyserier – de tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company TV-serie – en följd av avsnitt med dramatiskt innehåll

102

102 (CII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.