Bosch

Bosch Hls79w350u Induktionsspis - Rostfritt Stål

12499 kr 11869 kr-5%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Fördelen med en induktionsspis är att temperaturinställningen är blixtsnabb. Förutom fördelen med supersnabb värme och det faktum att Hls79w350u från Bosch pga. sin glasyta är enkel att göra ren, har gjort induktion till en allt vanligare modell i de svenska hushållen. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ. Storleken på denna spisens ugn är 63 liter och betyder att det finns gott om plats till ett hushåll på 3-4 personer. Det passar därför bra till de allra flesta kök. Den inbyggda Pyrolysefunktionen gör ugnen ren åt dig. Matrester, fett och annat spill blir bränt till aska vid 500°Det enda du själv ska göra är att torka av askan från ugnens insida och så är du färdig. Den inbyggda stektermometern ger dig översikt över din matlagning.


Jämför produkt Bosch Hls79w350u Induktionsspis - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Hls79w350u Induktionsspis - Rostfritt Stål i kategorin Induktionsspisar här hos oss.

Kategori: Induktionsspisar
Artikelnummer: HLS79W350U
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.