Sidan innehåller annonslänkar
Gram

Gram Ekip 20662-92 Induktionsspis - Vit

14547 kr 13669 kr-6%
Kontrollera pris

Köp nu

Ekip20662-92 från Gram är en induktionsspis. Denna typ av spis blir allt mer vanlig i de svenska hushållen då den blixtsnabbt kan värma mat och koka upp vatten samtidigt som den har en stor precision. Glasytan gör den också enkel att hålla ren. Med 4 värmezoner får du en spis som enkelt kan klara matlagningen till 3-4 personer. Ugnsutrymmet är i den mellanstora kategorin på denna spis. Med plats till 77 liter är den ett utmärkt val till ett hushåll på 3-4 personer. Med den inbyggda stektermometern har du alltid kontroll på matens temperatur när du tillagar den. OBS Spisen levereras exkl. sladd.


Beställ Gram Ekip 20662-92 Induktionsspis - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gram Ekip 20662-92 Induktionsspis - Vit inom kategorin Induktionsspisar.

Läs mer...
Kategori: Induktionsspisar
Artikelnummer: EKIP20662-92
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Stekepanner

Stekepanner från Tefal

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Ankarsrum

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Grön

Grön är en av de traditionella spektralfärgerna och det gröna färgområdet omfattar en mängd olika gröna nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är grön en av sex elementarfärger och har beteckningen G. I RGB-systemet för additiv färgblandning är grön (G) en av de tre primärfärgerna. Grönt är den dominerande färgen i levande vegetation och har symboliska betydelser som ofta har att göra med naturen.