Bosch

Bosch Kir81vs30 Integrerat Kylskåp

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Letar du efter ett miljövänligt kylskåp? Så är denna modell Kir81vs30 från Bosch med energimärkning A++ ett bra alternativ. Samtidigt slipper du få tråkiga extrautgifter på elräkningen. Kylskåpet från Bosch rymmer 319 liter och passar därför fint till de lite större hushåll på 5-6 personer. Den elektroniske temperaturstyrning ger dig samtidigt de ultimata förutsättningarna för att ställa in temperaturen exakt. Med den inbyggda LED-belysningen hittar du enkelt det du söker och får lätt en överblick över innehållet. Om det är nödvändigt kan dörren vändas.


Jämför produkt Bosch Kir81vs30 Integrerat Kylskåp online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Kir81vs30 Integrerat Kylskåp i kategorin Integreradekylskåp här hos oss.

Kategori: Integreradekylskåp
Artikelnummer: KIR81VS30
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.