Whirlpool Arg 18082 A++ Integrerat Kylskåp


Beställ Whirlpool Arg 18082 A++ Integrerat Kylskåp på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool Arg 18082 A++ Integrerat Kylskåp inom kategorin Integreradekylskåp.

Produktinformation

Med en kapacitet i storleksordning 314 liter passar kylskåpet Arg18082a++ från Whirlpool alldeles utmärkt till ett hushåll på 5-6 personer. Kylskåpet har ventilerad kylning vilket ser till att temperaturen är den samma både överst och nederst i skåpet.

På så vis riskerar du inte att att det på vissa ställen är för varmt och på andra ställen för kallt. Den elektroniska temperaturstyrningen gör att du alltid kan ställa in temperaturen helt precis.

LED-belysningen ger ett behagligt ljus och du kan enkelt hitta det du letar efter på hyllorna. Har du behov för att vända dörren är det inga problem. .

Se gärna också

Bosch Kir41aff0 Serie6 Integrerat Kylskåp

Förbrukning Nettovolym total Nyttovolym totalt 211 l Design Fasta gångjärn - ger stabilare dörr LED-belysning Komfort och säkerhet Elektronisk temperaturstyrning med TouchControl FreshSense jämn temperatur genom intelligent sensorteknologi Automatisk avfrostning i kyldel superCooling-teknik med automatisk återställning, extra snabb kylning av matvaror Kyldel Kylutrymme 211 l nettovolym 6 hyllor av säkerhetsglas (5 ställbara i höjd) 4 dörrhyllor, 1 för mejeriprodukter Fräschhetssystem 1 VitaFresh plus-låda med fuktighetsreglering håller frukt och grönsaker fräscha upp till två gånger längre. MÅTT Mått H 122 x B 56 x D 55 cm Nischmått (H x B x T) 122.5 cm x 56.0 cm x 55.0 cm Teknisk information Dörrhängning höger, omhängbar

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Färgad

"Färgad" är en term för att beskriva människor som har en hudfärg som inte anses vit. Det har använts som en neutral beskrivning av svarta eller de blandat ursprung. I USA och många engelskspråkiga länder anses det nedsättande att använda ordet colored. Istället används begreppet people of color som en neutral benämning på icke-vita. Enstaka undantag finns, t.ex. i namnet på National Association for the Advancement of Colored People. I södra Afrika, företrädelsevis i Sydafrika, Namibia och Zimbabwe används färgad (eng: coloured) för personer som har blandat ursprung.

A

A [ɑː]  är den första bokstaven i det moderna latinska alfabetet.

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.