Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Jäskorg Oval 27,5 cm

-20%

Beställ Westmark - Jäskorg Oval 27,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Jäskorg Oval 27,5 cm inom kategorin Jäskorgar.

Produktinformation

En jäskorg är ett enkelt knep som kan göra väldigt mycket för slutresultatet. Med jäskorgen jäser degen på höjden istället för på bredden och korgen släpper igenom mer syre än en vanlig bunke och snabbar därför på jäsprocessen, dessutom får brödet ett vackert, rutikt mönster.

Korgen som är tillverkad i rotting ska inte följa med i ugnen, man lägger upp degen på en plåt eller baksten innan degen ska in i ugnen. Denna lite mindre, ovala korg passar för en deg på ca 0,75-1 kg. .

Se gärna också

Birkmann - Jäskorg Oval 24,5 cm

Oval jäskorg från Birkmann i rotting. Jäskorgen är perfekt när du bakar bröd som ska jäsa länge. I jäskorgen behåller degen formen bättre och får dessutom de fina ränderna som ger brödet det där rustika utseendet. Birkmanns jäskorgar finns i flera olika former och storlekar. Använda generöst med mjöl innan du lägger i degen för ett gott resultat. Lycka till med baket!

Läs mer