Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Jäskorg Oval 39,5 cm


Jämför produkt Westmark - Jäskorg Oval 39,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Jäskorg Oval 39,5 cm i kategorin Jäskorgar här hos oss.

Produktinformation

En jäskorg är ett enkelt knep som kan göra väldigt mycket för slutresultatet. Med jäskorgen jäser degen på höjden istället för på bredden och korgen släpper igenom mer syre än en vanlig bunke och snabbar därför på jäsprocessen, dessutom får brödet ett vackert, rutikt mönster.

Korgen som är tillverkad i rotting ska inte följa med i ugnen, man lägger upp degen på en plåt eller baksten innan degen ska in i ugnen. Denna ovala korg passar för en deg på ca 1,5-2 kg. .

Se gärna också

Westmark - Jäskorg Rund 17,5 cm

En jäskorg är ett litet, enkelt knep som kan göra väldigt mycket för slutresultatet. Med jäskorgen jäser degen på höjden istället för på bredden och korgen släpper igenom mer syre än en vanlig bunke och snabbar därför på jäsprocessen, dessutom får brödet ett vackert, rutikt mönster. Korgen som är tillverkad i rotting ska inte följa med i ugnen, man lägger upp degen på en plåt eller baksten innan degen ska in i ugnen. Korgen passar för en deg på ca 0,7-1 kg.

Läs mer