Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Jäskorg Rund 17,5 cm

-25%

Beställ Westmark - Jäskorg Rund 17,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Jäskorg Rund 17,5 cm inom kategorin Jäskorgar.

Produktinformation

En jäskorg är ett litet, enkelt knep som kan göra väldigt mycket för slutresultatet. Med jäskorgen jäser degen på höjden istället för på bredden och korgen släpper igenom mer syre än en vanlig bunke och snabbar därför på jäsprocessen, dessutom får brödet ett vackert, rutikt mönster.

Korgen som är tillverkad i rotting ska inte följa med i ugnen, man lägger upp degen på en plåt eller baksten innan degen ska in i ugnen. Korgen passar för en deg på ca 0,7-1 kg. .

Se gärna också

Birkmann - Jäskorg Hjärta 24 cm

Hjärtformad jäskorg från Birkmann i rotting. Jäskorgen är perfekt när du bakar bröd som ska jäsa länge. I jäskorgen behåller degen formen bättre och får dessutom de fina ränderna som ger brödet det där rustika utseendet. Birkmanns jäskorgar finns i flera olika former och storlekar. Använda generöst med mjöl innan du lägger i degen för ett gott resultat. Lycka till med baket!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Grundig

Grundig AG är ett elektronikföretag från Nürnberg i Tyskland. Grundig grundades av Max Grundig.