Cult Design - Cult Design Ljushållare Tomte med paket 17cm

Beställ Cult Design - Cult Design Ljushållare Tomte med paket 17cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Cult Design Ljushållare Tomte med paket 17cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

En underbar ljushållare från Cult Design i form av en klassisk tomte som sitter och myser med sina julklappar.Värmeljushållaren är tillverkad i lergods och är designad av Marita Lord. Hon har tagit inspiration från Jenny Nyströms klassiska tomtar.

Jenny Nyströms julillustrationer blev hela svenska folket sinnebild av hur en god jul skulle se ut och firas.I den sinnebilden ingick julkalas-tomtarna som älskar julens mysiga tid då man tänder levande ljus och samlar nära och kära för en festlig måltid. Inspirationen till designen kommer även från klassiska julklappspaket från förr i tiden då julklapparna förseglade med rött sigillack och röda band.

Se gärna också

Rolf Berg Keramik - Microtomte på Skidor 8 cm

En microtomte från Rolf Berg ståendes på ett skidor. Denna härliga jultomte kommer höja julstämningen oavsett var den får ta plats i hemmet. Tomten är handgjord och tillverkad i Eskilstuna.

Stjärngosse handgjord i keramik av Rolf Berg i Eskilstuna. Med denna placerad i hemmet blir julstämningen ett faktum. Låt den stå för sig själv och sprida stjärnglans eller låt den stå i grupp med andra keramik tomtar eller stjärngossar.

Keramik föremålen är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under julens månad. Fina samlingsobjekt, som gärna blir en del av jultraditionerna. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra extra glad.

Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv. Hans skickliga hantverk och detaljerade keramik föremål samlas och älskas av många. Hans produkter är kända för sitt skickliga hantverk och fantastiska kvalité.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Vintage

Se alla produkter
Tumblers

Tumblers från Orrefors

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Pimpernel

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Anders Petter

Se alla produkter