Cult Design - Domherre Handduk 50x70 cm

Jämför produkt Cult Design - Domherre Handduk 50x70 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Domherre Handduk 50x70 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Produktinformation

Vintrig kökshandduk i 100% bomull ur serien Björktomtar från Cult Design. Uppe i kalla Norden växer det björkar och där bor Björk-Tomten.

Man känner igen honom på hatten och kängorna, som är gjorda av björkens bark. Han är ganska skygg så därför har alla människor inte träffat honom.

Vännerna domherrarna, som har sin hemvist i granskogen, tar ofta en flygtur till de vackra björkarna. Där brukar de leka med Björknissarna, som är småkusiner med Björk-Tomten. .

Se gärna också

Muurla - Mumin Glasburk In The Woods 2 L

En ljuvlig glasburk med muminmotiv In The Woods från Muurla.

En väldigt fin handblåst glasbehållare från Muurla som även kan användas som en ljushållare eller vas. Glascylindern har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta vintriga mumin-motiv vid namn ”In the Woods” där Mumintrollet, Snorkfröken, Lilla My och Hattifnattarna finns avbildade.

Glasburken In the woods från Muurla är handtillverkad av blyfritt glas och är 20 cm hög och 14 cm i diameter. Medföljer gör även ett lock i silikon så att du kan förvara livsmedel eller julens goda som pepparkakor och nötter i den. Muminburken rymmer 2 l.
Glasbehållaren prytt med ett fint mumimmotiv kan även användas som ljuslykta för blockljus eller som en vas för dina blommor och julprydnader. Hur den än används så lyser den upp vintermörkret med sin vackra design och form.

Den matchar fint övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även tillsammans med muminmuggar och andra saker med mumin som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Toppmatade tvättmaskiner

Toppmatade tvättmaskiner från Candy

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Watt & Veke

Se alla produkter
Underbyggda diskmaskiner

Underbyggda diskmaskiner från Cylinda

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Kitchenaid

Se alla produkter