Cult Design - Raggsock-Tomte mini 5 cm 3 delar

Beställ Cult Design - Raggsock-Tomte mini 5 cm 3 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Raggsock-Tomte mini 5 cm 3 delar inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Serien Raggsocktomtar från Cult Design är formgiven av Marita Lord. I hennes fantasi blev tomtarna sömniga, vintern är ju så kall och mörk.

Se gärna också

Muurla - Mumin Julkula Snorkfröken 7 cm

En underbar Julgranskula / dekorationskula i glas med muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa magiska glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och röda sidenband men är lika fina att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta fina motiv som är målat på båda sidorna av glaskulan bestående av Snorkfröken som sitter i snön.

Denna julkula med mumin från Muurla är 7 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Pols Potten

Se alla produkter
Utdragbara köksfläktar

Utdragbara köksfläktar från Scandomestic

Se alla produkter
Tillbehör til dammsugare

Tillbehör til dammsugare från Miele

Se alla produkter
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Bauknecht

Se alla produkter