Cult Design - Raggsock-Tomte Rune 15 cm

Beställ Cult Design - Raggsock-Tomte Rune 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Raggsock-Tomte Rune 15 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Serien Raggsocktomtar från Cult Design är formgiven av Marita Lord. I hennes fantasi blev tomtarna sömniga, vintern är ju så kall och mörk.

Se gärna också

Rolf Berg Keramik - Microtomte på Skidor 8 cm -25%

En microtomte från Rolf Berg ståendes på ett skidor. Denna härliga jultomte kommer höja julstämningen oavsett var den får ta plats i hemmet. Tomten är handgjord och tillverkad i Eskilstuna.

Stjärngosse handgjord i keramik av Rolf Berg i Eskilstuna. Med denna placerad i hemmet blir julstämningen ett faktum. Låt den stå för sig själv och sprida stjärnglans eller låt den stå i grupp med andra keramik tomtar eller stjärngossar.

Keramik föremålen är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under julens månad. Fina samlingsobjekt, som gärna blir en del av jultraditionerna. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra extra glad.

Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv. Hans skickliga hantverk och detaljerade keramik föremål samlas och älskas av många. Hans produkter är kända för sitt skickliga hantverk och fantastiska kvalité.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kyl  frys-kombi

Kyl frys-kombi från Bosch

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Delonghi

Se alla produkter
Glaskeramikspisar

Glaskeramikspisar från Gorenje

Se alla produkter
Vinkylar

Vinkylar från Elvita

Se alla produkter