Cult Design - Raggsock-Tomte Rupert 10 cm

Beställ Cult Design - Raggsock-Tomte Rupert 10 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Raggsock-Tomte Rupert 10 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Serien Raggsocktomtar från Cult Design är formgiven av Marita Lord. I hennes fantasi blev tomtarna sömniga, vintern är ju så kall och mörk.

Se gärna också

Afroart - Girlang Snöflingor Bomull 205 cm Vit

Handgjord girlang med snöflingor från Afroart. Den här fina girlangen gör sig vacker oavsett var den placeras i hemmet. Kanske dukar du upp till en middagsbjudning och dekorerar bordet med den eller kanske hänger den i fönstret och speglar snöflingorna utanför?

Girlangen med snöflingor är även perfekt för att användas som julgirlang. Häng den i julgranen eller placera den på julbordet för att skapa en härlig julstämning i ditt hem!

Tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta. Nepal är känt för tillverkning av papper för hand och har lång tradition inom detta hantverk.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Avecglas

Avecglas från Orrefors

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Graef

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Kosta Boda

Se alla produkter
Kuddar  Sittdynor

Kuddar Sittdynor från Broste Copenhagen

Se alla produkter