Konstsmide

Konstsmide 240 amb LED APP 6520-870

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Julgransslingan kan kontrolleras från en app som du laddar ner till din telefon eller surfplatta. Det gör att du kan sitta inne i värmen och styra slingan. Bekvämare kan det inte bli.
Julgransslinga...


Jämför produkt Konstsmide 240 amb LED APP 6520-870 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Konstsmide 240 amb LED APP 6520-870 i kategorin Julgransbelysning här hos oss.

Kategori: Julgransbelysning
Artikelnummer: 111446

Från kunskapsbanken

240

240 (CCXL) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Amber

Amber är ett engelskt kvinnonamn som betyder bärnsten.Den 31 december 2014 fanns det totalt 264 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Amber, varav 156 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: saknas

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Rakapparat

En rakapparat är en elektrisk handhållen maskin för rakning. Oftast klipper man av all skäggväxt mycket nära huden på det område som rakas. Den vanligaste principen för rakapparater är att den har en tunn plåt som är tätt genomsållad med hål. Denna plåt förs över det område som ska rakas, så att skäggstråna sticker in genom hålen. Där innanför rör sig en eller flera klingor, som klipper av de strån som sticker in.