Cult Design - Cult Design Ljushållare Tomten och Björnarna 16 cm

Beställ Cult Design - Cult Design Ljushållare Tomten och Björnarna 16 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Cult Design Ljushållare Tomten och Björnarna 16 cm inom kategorin Julljushållare.

Produktinformation

En fin värmeljushållare föreställande en tomte och två björnar.Designern Marita Lord har här tolkat skogens tomtar i en härlig ljushållare med inspiration från den svenska urskogens mossa, kottar, stenar och alla dess innevånare i form av skogens djur. Ljushållaren är tillverkad i lergods och designern har verkligen fångat den klassiska tomten som leker med en gullig björnunge med björnhonan tätt intill. .

Se gärna också

Rolf Berg Keramik - Tomte med lykta och säck 30 cm

En klassisk Rolf Berg Tomte, med ljuslykta och säck, ett säker sätt att skapa en stämningsfull inredning i ditt hem till jul.

Handgjord tomte av keramik, tillverkad av Rolf Berg Keramik i Eskilstuna. Jultomtarna är välkända för sitt genuina nordiska utseende och för sin goda kvalitet och skapar julstämning oavsett var de placeras. Perfekt att ta med som adventspresent eller att samla till sig själv.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Glaskeramikhällar

Glaskeramikhällar från Eico

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Rolf Berg Keramik

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från TEAKHAUS

Se alla produkter
Tillbehör köksapparater

Tillbehör köksapparater från OBH Nordica

Se alla produkter