Sidan innehåller annonslänkar

Markslöjd 705839

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bordsstjä;rna Black/Grey 43cm 705839 Markslö;jd Piffa upp julstä;mningen med Neela bordsstjä;rna, som har en bedå;rande blomlik design på; pappstjä;rnan i vitt samt en sober svart metallfot. Det fö;ljer med sladd med strö;mbrytare på; sladden.

Den har E14 sockel (smal) och anvä;nd max 6 w eller motsvarande i LED. Glö;dlampa medfö;ljer ej.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Julstjärnor från andra varumärken

Watt & Veke Lotus 44 vit

Julstjärnor från Watt & Veke

Se vad Watt & Veke har inom Julstjärnor.
PR Home Carol Natur 46 cm

Julstjärnor från PR Home

Visa produkter inom Julstjärnor från PR Home.
Star Trading 502-50 Stjärna på fot Disa

Julstjärnor från Star Trading

Här har vi samlat Julstjärnor från Star Trading.

Se gärna också

Watt & Veke Snöblomma 68 cm vit

<div class="small"> <h2>Julstj&auml;rna Sn&ouml;blomma 68 cm, vit</h2> <p><a href="https://www.elon.se/belysning/julbelysning/julstjarnor">Julstj&auml;rnan</a>&nbsp;Sn&ouml;blomma fr&aring;n&nbsp;<a href="https://www.elon.se/varumarken/watt-o-veke">Watt &amp; Veke</a>&nbsp;&auml;r inspirerad av den graci&ouml;sa r&ouml;relsen av en balettdans&ouml;r och skapar en mysig vinterk&auml;nsla.&nbsp;</p> <p><strong>Magisk ljusbild</strong><br />Tack vare det halvtransparenta pappret i flera lager framh&auml;vs stj&auml;rnans m&ouml;nster p&aring; ett unikt s&auml;tt n&auml;r ljuset skiner genom. Det ger en varm och inbjudande st&auml;mning i vilket rum som helst.</p> <p><strong>Presentask ing&aring;r</strong><br />Julstj&auml;rna Sn&ouml;blomma levereras i en exklusiv presentask, vilket g&ouml;r den till den perfekta g&aring;van f&ouml;r n&aring;gon speciell - eller varf&ouml;r inte sk&auml;mma bort dig sj&auml;lv?</p> <p><strong>Komplettera med r&auml;tt tillbeh&ouml;r</strong><br />Observera att ljusk&auml;lla och upph&auml;ng inte ing&aring;r. F&ouml;r att Sn&ouml;blomma ska kunna lysa rekommenderas en upph&auml;ngningskabel och en ljusk&auml;lla med E14-sockel.</p> </div>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024