Ekelund - Åttebladrose 330 Duk 150x310 cm Röd

Beställ Ekelund - Åttebladrose 330 Duk 150x310 cm Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Åttebladrose 330 Duk 150x310 cm Röd inom kategorin Jultextil.

Produktinformation

Duken Åttebladrose från Ekelund med vackert gammalt norskt mönster kommer garanterat förhöja din dukning. Med en duk skapar du enkelt en klassisk och hemtrevlig stämning vid bordet.

Tillverkad av 100% ekologisk bomull. Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Rödbo Löpare 50x150 cm -30%

Rödbo löpare från Ekelund formgiven av Betty Svensson höjer julstämningen i jul. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Spiegelau

Se alla produkter
Sopset

Sopset från Blomus

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Design Letters

Se alla produkter