Ekelund - Åttebladrose 330 Servett 35x35 cm Röd

Jämför produkt Ekelund - Åttebladrose 330 Servett 35x35 cm Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Åttebladrose 330 Servett 35x35 cm Röd i kategorin Jultextil här hos oss.

Produktinformation

Servett Åttebladrose från Ekelund med vackert gammalt norskt mönster kommer garanterat förhöja din dukning och kan omvändas om och om igen. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Marta 330 Servett 50x50 cm Röd -60%

Vackra servetten Marta från Ekelund kan användas om och om igen och blir ett vackert inslag till dukningen. Den härliga röda färgen kommer att liva upp alla typer av dukningar. Servetten är av ekologisk bomull och lin.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Vintage

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Anders Petter

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Smeg

Se alla produkter
Tumblers

Tumblers från Orrefors

Se alla produkter