Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Löpare Frostkvist 34x140 cm

Beställ Ekelund - Löpare Frostkvist 34x140 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Löpare Frostkvist 34x140 cm inom kategorin Jultextil.

Produktinformation

Löpare från Ekelund, för stora söndagsmiddagar eller till jullunchen. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende.

Mönstret Frostkvist kommer garanterat höja stämningen i vinter. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra och praktiska textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Rödbo Löpare 50x150 cm -30%

Rödbo löpare från Ekelund formgiven av Betty Svensson höjer julstämningen i jul. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Espresso-  kaffemaskiner

Espresso- kaffemaskiner från Siemens

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Vivo by Villeroy & Boch

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Wilfa

Se alla produkter
Barnbestick

Barnbestick från Zwilling

Se alla produkter