Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Löpare Tomtemöte 35x140 cm

Beställ Ekelund - Löpare Tomtemöte 35x140 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Löpare Tomtemöte 35x140 cm inom kategorin Jultextil.

Produktinformation

Löpare från Ekelund, för stora söndagsmiddagar eller till jullunchen. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende.

Mönstret Tomtemöte är formgivet av Veronica Seipel Vejsholt. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra och praktiska textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Åttebladrose 330 Duk 150x310 cm Röd -45%

Duken Åttebladrose från Ekelund med vackert gammalt norskt mönster kommer garanterat förhöja din dukning. Med en duk skapar du enkelt en klassisk och hemtrevlig stämning vid bordet. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fönsterlampor

Fönsterlampor från Aneta

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Skeppshult

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Osthyvlar

Osthyvlar från Boska Holland

Se alla produkter