Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Marta 330 Servett 50x50 cm Röd

Beställ Ekelund - Marta 330 Servett 50x50 cm Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Marta 330 Servett 50x50 cm Röd inom kategorin Jultextil.

Produktinformation

Vackra servetten Marta från Ekelund kan användas om och om igen och blir ett vackert inslag till dukningen. Den härliga röda färgen kommer att liva upp alla typer av dukningar.

Servetten är av ekologisk bomull och lin. Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Tomtemöte Handduk 40x60 cm -39%

Handduk Tomtemöte från Ekelunds serie Classic är formgiven av Veronica Seipel Vejsholt och kommer garanterat att höja julstämningen i köket. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra och praktiska textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elgrillar

Elgrillar från Steba

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Kochblume

Se alla produkter
Bordsradio

Bordsradio från Tivoli Audio

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Camelbak

Se alla produkter