Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Rödbo Löpare 50x150 cm

Beställ Ekelund - Rödbo Löpare 50x150 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Rödbo Löpare 50x150 cm inom kategorin Jultextil.

Produktinformation

Rödbo löpare från Ekelund formgiven av Betty Svensson höjer julstämningen i jul. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende.

Tillverkad av 100% ekologisk bomull.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Domherre Löpare 35x120 -36%

Duka upp ditt bord med denna fina löpare från Ekelunds linneväveri. Tillverkad i 100% ekologisk bomull och tryckt med ett motiv som aldrig går ur tiden. Lika fin att duka med till vardags som till middagsbjudning!

Ekelunds linneväveri tillverkar sina textilier i Horred sedan 1962 med skicklighet. Denna produkt är GOTS-certifierad vilket innebär att materialet följer kriterierna för ekologiska och organiska fibrer samt att tillverkningen sker miljömedvetet.
Löparen är tryckt med ett vackert och säsongsenligt motiv som ger juldukningen en fin skjuts.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Bosch

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Wilfa

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Cooee

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Kosta Boda

Se alla produkter