Ekelund - Sven Nordqvist Kökshandduk Julpyssel 40x60 cm

Beställ Ekelund - Sven Nordqvist Kökshandduk Julpyssel 40x60 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Sven Nordqvist Kökshandduk Julpyssel 40x60 cm inom kategorin Jultextil.

Produktinformation

Pettsson och Findus i full fart med julpyssel är motivet på denna kökshandduk från Ekelunds linneväveri. Tillverkad av 100% ekologisk bomull är den lika fin att inreda med som praktisk! Ekelunds linneväveri har tillverkat högkvalitativa textilier sedan 1962 i Horred

Handduken uppfyller kraven för GOTS-certifikatet vilket betyder att tillverkningen är miljöanpassad och materialet följer standarden för ekologisk framställning. Ett fint inslag till juldekorationen i hemmet!

Se gärna också

Ekelund - Domherre Löpare 35x120 -36%

Duka upp ditt bord med denna fina löpare från Ekelunds linneväveri. Tillverkad i 100% ekologisk bomull och tryckt med ett motiv som aldrig går ur tiden. Lika fin att duka med till vardags som till middagsbjudning!

Ekelunds linneväveri tillverkar sina textilier i Horred sedan 1962 med skicklighet. Denna produkt är GOTS-certifierad vilket innebär att materialet följer kriterierna för ekologiska och organiska fibrer samt att tillverkningen sker miljömedvetet.
Löparen är tryckt med ett vackert och säsongsenligt motiv som ger juldukningen en fin skjuts.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Arabia

Se alla produkter
Fönsterlampor

Fönsterlampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Vintage

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Loft by Rosenthal

Se alla produkter