Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Tipp tapp Löpare 35x140 cm

Jämför produkt Ekelund - Tipp tapp Löpare 35x140 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Tipp tapp Löpare 35x140 cm i kategorin Jultextil här hos oss.

Produktinformation

Röda små tomtar och gröna granar är säsongsenliga motiv som pryder denna löpare tillverkad av 100% ekologisk bomull. Löparen hjälper till att skapa en extra härlig julkänsla till bords.Ekelunds Linneväveri erbjuder sina konsumenter högkvalitativa textilier tillverkade i Horred sedan 1962.

Se gärna också

Ekelund - Vintermat Handduk 40x60 cm -39%

Handduk Vintermat från Ekelund är formgiven av Kristina Petrauskiene och kommer garanterat att höja julstämningen i köket. Fantastiskt motiv med domherrar och andra fåglar som samlas vid fågelbordet. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och naturliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Zwiesel

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Eva Solo

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Rörstrand

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Solstickan

Se alla produkter