Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Tomtemöte Handduk 40x60 cm

Beställ Ekelund - Tomtemöte Handduk 40x60 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Tomtemöte Handduk 40x60 cm inom kategorin Jultextil.

Produktinformation

Handduk Tomtemöte från Ekelunds serie Classic är formgiven av Veronica Seipel Vejsholt och kommer garanterat att höja julstämningen i köket. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra och praktiska textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Rödbo Löpare 50x150 cm -30%

Rödbo löpare från Ekelund formgiven av Betty Svensson höjer julstämningen i jul. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Smeg

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Koziol

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Spode

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Gense

Se alla produkter