Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Tomtemöte Löpare 35x80 cm

Jämför produkt Ekelund - Tomtemöte Löpare 35x80 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Tomtemöte Löpare 35x80 cm i kategorin Jultextil här hos oss.

Produktinformation

Löpare från Ekelund, för stora söndagsmiddagar eller till jullunchen. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende.

Mönstret Tomtemöte är formgivet av Veronica Seipel Vejsholt. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Vintermat Handduk 40x60 cm -39%

Handduk Vintermat från Ekelund är formgiven av Kristina Petrauskiene och kommer garanterat att höja julstämningen i köket. Fantastiskt motiv med domherrar och andra fåglar som samlas vid fågelbordet. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och naturliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Förkläden

Förkläden från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Iittala

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Piffany Copenhagen

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från Design Letters

Se alla produkter