Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Vintermat Handduk 40x60 cm

Jämför produkt Ekelund - Vintermat Handduk 40x60 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Vintermat Handduk 40x60 cm i kategorin Jultextil här hos oss.

Produktinformation

Handduk Vintermat från Ekelund är formgiven av Kristina Petrauskiene och kommer garanterat att höja julstämningen i köket. Fantastiskt motiv med domherrar och andra fåglar som samlas vid fågelbordet.

Tillverkad av 100% ekologisk bomull. Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och naturliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Löpare Tomtemöte 35x140 cm -36%

Löpare från Ekelund, för stora söndagsmiddagar eller till jullunchen. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Mönstret Tomtemöte är formgivet av Veronica Seipel Vejsholt. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra och praktiska textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Jultextil

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Gratäng-Pajformar

Gratäng-Pajformar från Gerbera

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Modern House

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kay Bojesen

Se alla produkter