Chemex - Kaffefilter 6 koppar 100-pack

Jämför produkt Chemex - Kaffefilter 6 koppar 100-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chemex - Kaffefilter 6 koppar 100-pack i kategorin Kaffe-Tebryggare Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Pappersfilter till Chemex som på sitt kemiliknande sätt filtrerar kaffet fritt från alla partiklar. Smidig och snygg fyrkantsdesign.

Se gärna också

Asobu - Cold Brew Bryggare 1 L Rostfri

Cold Brew-bryggaren från Asobu ger dig kallbryggt kaffe med fantastisk smak. Och den funkar utmärkt att göra vanligt varmt kaffe i också!

Termosdelen är tillverkad av rostfritt stål i dubbla väggar och är vakuumisolerad vilket gör att drycken håller sig varm eller kall i timmar. Bryggdelen är gjord i 100% BPA-fri oförstörbar tritan med ett filter som är enkelt att rengöra och som du återanvänder gång på gång.

Gör så här:
Fyll filtret till 1/3 med bryggmalet kaffe. Häll på cirka 1/3 av vattnet över kaffet. Filtret är gjort av superfint rostfritt stålnät för att ge den lenaste och mjukaste kaffebryggningen.Upprepa hällningen tre gånger så att allt vatten rinner igenom och översta delen av bryggaren fylls.Låt kaffet stå och dra i ca 12 timmar, beroende på hur starkt kaffe du vill ha. Sedan öppnar du förslutningen på ovansidan, trycker på knappen och låter kaffet rinna ned i termosen.Sedan tar du enkelt av bryggdelen och sätter på locket och kaffet är redo att följa med till jobbet eller resan. Kannan är spillfri så du behöver inte oroa dig för att få kaffe överallt.

Tedrickare har också glädje av denna bryggare eftersom den fungerar lika bra till lösviktste.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Luftfuktare

Luftfuktare från Beurer

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Yaxell

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Bitz

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Black+decker

Se alla produkter