Sidan innehåller annonslänkar
Emerio

Emerio - Emerio Kaffebryggare 1,5 L

Kontrollera pris

Köp nu

Den här fina kaffebryggaren från Emerio kan med fördel stå framme på köksbänken och bli en del av köksinredningen. Den här kaffebryggaren har en kapacitet på 1,5 liter och en droppstoppfunktion som gör att du kan ta en kopp kaffe innan det bryggts klart, utan spill. Brygg hur många koppar du vill och få ett fylligt, välsmakande kaffe varje gång, kaffebryggaren har en inbyggd aromkontroll vilket innebär att den justerar smaken efter hur många koppar som bryggs – alltid gott kaffe i koppen!

Bryggarens glaskanna är försedd med koppangivelser så du enkelt kan måtta upp rätt mängd vatten och den sätts igång genom ett tryck på på/av knappen. Den har även ett avtagbart filter och halkskyddsfötter så den alltid står stadigt. När kaffet är färdig bryggt och inte har använts på en stund stänger den automatiskt av sig. Den är tillverkad i metall och har en sladdlängd på 80 cm.

- Aromkontroll
- Anti-droppfunktion
- Värmeplatta
- Automatisk avstängning
- Avtagbart filter


Beställ Emerio - Emerio Kaffebryggare 1,5 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Emerio - Emerio Kaffebryggare 1,5 L inom kategorin Kaffebryggare.

Läs mer...
Kategori: Kaffebryggare
Artikelnummer: 135389
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Högtryckstvättar

Högtryckstvättar från Kärcher

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Tranquilo Kitchen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

28

28 (XXVIII) var ett skottår som började en torsdag i den julianska kalendern.