DUKA - "Anna" 4 koppar med fat och gräddsnipa

Jämför produkt DUKA - "Anna" 4 koppar med fat och gräddsnipa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten DUKA - "Anna" 4 koppar med fat och gräddsnipa i kategorin KaffeTekoppar här hos oss.

Produktinformation

4 koppar med fat och gräddsnipa ur serien "Anna" producerad av DUKA.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Denby - Impression Kopp 22 cl Charcoal Blue

Handtillverkad kopp med handtag i en vackert mjuk mörkblå färg och en volym på 22 cl från engelska Denbys Impression-serie.

Avnjut din favoritdryck ur denna stilfulla kopp från brittiska Denby. Vare sig du föredrar grönt te eller en riktigt smakrik cappuccino är detta koppen för dig som vill ha en vardagskopp till kontoret eller hemmet som både är vacker och mångsidig. Koppen är en del av Denbys Impression Charcoal-serie, en kollektion som karaktäriseras av sin vackra glasyr med en rik textur och en grå-blå färg som för tankarna till midnattshimlen. Koppen, som har tillverkats för hand av Englands mest skickliga hantverkare i Derbyshire kommer definitivt att lysa upp sin omgivning med sin perfekta blandning av elegans och modernitet. Koppen har en volym på 22 cl och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter pptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från KaffeTekoppar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vinluftare

Vinluftare från Zieher

Se alla produkter
Dammsugarpåsar

Dammsugarpåsar från Elvita

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Georg Jensen

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Rosendahl

Se alla produkter