Marimekko

Marimekko - Socks Rolled Down Kanna 1 L glas Klar

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Glaskanna från Marimekko, designad av Anu Penttinen. Kannans lekfulla design blir pricken över iet på din dukning. Använd med fördel till allt från vatten, saft och sangria till att sätta kvistar i. Kommer i en snygg låda, vilket gör den till en utmärkt present för alla tillfällen.


Beställ Marimekko - Socks Rolled Down Kanna 1 L glas Klar på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Marimekko - Socks Rolled Down Kanna 1 L glas Klar inom kategorin KannorBringare.

Kategori: KannorBringare
Artikelnummer: 101897
Visa fler

Från kunskapsbanken

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Glas

Glas är en smälta som har stelnat till fast form utan att kristallisera, ett material som har en transformationspunkt eller ett transformationsområde, ett icke kristalliserat, fast material. Genomlysande glas kallas flussglas (opaline). Till glas kan även räknas bland annat metalliskt glas och olika plaster som är amorfa. Ordet glas är germanskt med grundbetydelsen "glans".