Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Brasilia Mjölkkanna 0,6 L

-25%

Jämför produkt Westmark - Brasilia Mjölkkanna 0,6 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Brasilia Mjölkkanna 0,6 L i kategorin KannorBringare här hos oss.

Produktinformation

Skumma mjölk som en riktig Barista med mjölkkanna Brasilia från Westmark. Tillverkad i tjockväggigt rostfritt stål med en hällpip som gör det enkelt för dig att kontroller när du häller mjölken.

Kannan har en praktisk måttskala på insidan så att du utan problem kan hålla reda på mängden mjölk. Så nu är det bara att sätta igång och briljera med dina baristakunskaper. .

Se gärna också

PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Forest

Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra kanna ingår. Fin till att servera allt från saft till blåbärssoppa. Det rejäla handtaget är skönt att hålla i och gör det smidigt att hälla. Kannan lämpar sig även ypperligt som vas, men är också ståtlig som inredningsdetalj bara för sig själv. Ställ den på bordet eller på fönsterbrädan för ett vackert inslag i ditt hem.

Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.

Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.

Läs mer

Från kunskapsbanken

906

906 (CMVI) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.