Sidan innehåller annonslänkar

Chef & Sommelier - Open Up Karaff 1,4 L

Jämför produkt Chef & Sommelier - Open Up Karaff 1,4 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Karaff 1,4 L i kategorin Karaffer här hos oss.

Produktinformation

Elegant karaff för vin eller vatten ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Karaffen luftar vinet samtidigt som du serverar det, allt för att ge vinet möjlighet till att utvecklas på bästa sätt.

Vinkaraffen är mycket greppvänlig och det gör att du kan servera vinet på ett säkert och snyggt sätt. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort denna karaff till ett populärt alternativ för restauranger.

Se gärna också

Riedel - Decanthand Karaff Black Tie Amadeo -25%

Black Tie Amadeo Karaff är en exklusiv vinkaraff med tunn, graciös design. Vinkaraffen är en del av Decanthand serien från det populära varumärket Riedel.

Riedel Decanthand Karaff Black Tie Amadeo har en dekorativ svart rand som sträcker sig längs karaffens insida och har en tunn nästan svanliknande hållning.

Riedel är en exklusiv vinglastillverkare i Kufstein, Österrike. Företaget är familjeägt och har funnits i familjen i 250 år. Amadeo lanserades i samband med Riedels 250-årsjubileum år 2006 och är endast en av Riedels många unika karaffer.

Riedels Karaff är munblåst och handgjord av Riedels skickliga glasblåsare.

Det gör att varje karaff är unik och Riedels glasblåsare tillverkar karafferna i perfektion och deras expertis garanterar Riedels höga standard.

Användning av en vinkaraff är ett perfekt sätt att låta dina viner andas samtidigt som du serverar dom med elegans.

Dem flesta viner blir godare av en nypa luft innan de ska drickas, både vita och röda.

Luftning av vin betyder helt enkelt att ge vinet luft eller ge det en chans att "andas" innan man dricker det. Det förändrar smaken då vinet reagerar till luften och för att luftningen faktiskt ska ge någon effekt måste vinet dekanteras, det vill säga hällas över i en karaff.

Karaffen har en unik design som påminner om en harpa, där det smala partiet används som hällpip.

Karaff Black Tie Amadeo rymmer 150cl och erbjuder tre års garanti mot fabrikationsfel under förutsättningar att skötselråden av karaffen följts. Karaffen bör diskas för hand utan rengöringskulor. Polera gärna med en poleringsduk från Riedel eller mikrofiber.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Holmegaard

Se alla produkter
Fristående frysar

Fristående frysar från Asko

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Gefu

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Skultuna

Se alla produkter