Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Organiq Karaff 1,2 L

Beställ Cult Design - Organiq Karaff 1,2 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Organiq Karaff 1,2 L inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Servera kall dryck med stil med denna eleganta kanna! Den vita kannanär utan handtag och blir en vacker dekoration på bordet.Serien Organiq tar inspiration från naturens vackra former som vattnets mjuka och vänliga vågor, träfends årsringar och bergens kurvor Stengodslerans naturliga vithet lyser igenom den blanka glasyren och blir en utmärkt bakgrund till maten.

Organiq är en tålig, tidlös servis som ger ett lugnande intryck till varje bord. Tål diskmaskin, mikro och ugn. .

Se gärna också

Aida - Harvey Whiskyset 5 delar

Whiskeyset på 5 delar som inkluderar en karaff med en volym på 70 cl samt 4 medföljande glas med en volym på 24 cl från danska aidas Harvey-kollektion.

Din barvagn kommer inte att vara fullständig utan detta sofistikerat designade whiskeyset med karaff och medföljande glas från aida. Bjud dina gäster på din favoritwhisky, och se samtidigt till att imponera på dem med Harvey-setets stilfullhet som garanterat kommer att göra ett stort intryck på var och en som lägger ögonen på det. Den eleganta karaffen har en volym på 70 cl och det vackert designade locket blir som grädden på moset som lägger whiskeypresentationen på topp. De lika eleganta glasen ligger sedan perfekt i handen och låter whiskyn avnjutas på allra bästa sätt, vare sig man föredrar den tunnlagrade drycken med is eller utan. Setet är tillverkat i blyfritt glas och har utsmyckats med ett smakfullt mönster som har designats med inspiration tagen från klassiska kristallglas. Karaffen har en volym på 70 cl och glasen en på 24 cl, och samtliga delar kan rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fritstående terrassevarmere

Fritstående terrassevarmere från Hortus

Se alla produkter
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Normann Copenhagen

Se alla produkter
Inbyggnadsmikro

Inbyggnadsmikro från Siemens

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Gustavsberg

Se alla produkter