Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Karaff 2 L Royal Blue

Beställ Klimchi - Hobnail Karaff 2 L Royal Blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Hobnail Karaff 2 L Royal Blue inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Hobnail Karaff från Klimchi 2 liter är med sin härligt kaxiga attityd den perfekta kombinationen av klassiskt hantverk och modern design. Tillverkad i böhmisk, blyfri kristall med ett avsmalnande handtag som ger ett skönt grepp och en hällpip som håller exempelvis isbitar kvar i kannan.Alla Klimchi-glas är handgjorda i den lilla staden Kamenický Šenov i Tjeckien, som anses vara ett mecka för glastillverkning.

Staden har blivit vaggan för världsberömd glastillverkning och design genom århundradena. Böhmiskt glas anses vara en kvalitetsegenskap, ett glashantverk som inte kan hittas någon annanstans.Denna munblåsta skönhet och originalet i all sin prakt är dekorativ att se på var du än placerar den.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torktumlare

Torktumlare från Electrolux

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Hilke

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Piffany Copenhagen

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sagaform

Se alla produkter