Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Kugel Karaff 2 L Klar

Jämför produkt Klimchi - Kugel Karaff 2 L Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Kugel Karaff 2 L Klar i kategorin Karaffer här hos oss.

Produktinformation

Karaff från Klimchi. Elegant karaff som passa perfekt att servera både uppfriskande isvatten så som lemonad och blir en vacker detalj på middagsbordet.

Klimchi har funnits ända sedan 1905 när Antonin Jilek grundade glasverket. Ända från början har glasverket var känt för att glaset som skapas är tidlöst och håller en enastående kvalitet.

Glaset tas fram tillsammans med konstnärer och glashantverkare. Alla produkter tillverkas för hand i staden Kamenicky Senov som är en liten stad i Tjeckien.

Staden anses av många vara glastillverkningens Mecka. Klimchi lyckas kombinera det bästa från två världar när glaset tas fram.

Klassiskt hantverk möter modern design och resultatet är svårslaget. Det böhmiska glaset är en kvalitetsstämpel för att glaset håller hög kvalitet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brandskydd  säkerhet

Brandskydd säkerhet från Nexa

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Serax

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Martinex

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Sthål

Se alla produkter