Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Kavelroller

Beställ Kockums - Kavelroller på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Kavelroller inom kategorin Kavlar.

Produktinformation

Kavelrollern från Kockums låter dig smidigt, och med endast en hand, kavla ut paj-, tårt-, eller kakdegen. Kavelns utförande gör den enkel att arbeta med och är perfekt att använda till både stora och små degar.

Kavelrollern är tillverkad i bokträ och träets naturliga skiftningar gör varje produkt unik. Diskas för hand och för längre hållbarhet bör den smörjas in med matolja med jämna mellanrum. .

Se gärna också

Nordic Ware - Kavel Woodland Cottage -25%

Praktiskt och vacker kavel med ett inristat mönster av en stuga, granar och rådjur som skapa ett vintrigt och härligt mönster till kakorna. Forma degen till en boll och tryck sedan ut dina kakor med kavel för att få ett vackert mönster.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Servetter

Servetter från Byon

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Wüsthof

Se alla produkter
Luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar från Fuji Electric

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Iittala

Se alla produkter