Sidan innehåller annonslänkar
Le Creuset

Le Creuset - Demi Kittel 1 L Cerise

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Vattenkittel från Le Creuset med fin design och värmebeständigt handtag. Visselfunktion och rymmer 1 liter. Fungerar på alla typer av spisar. Vattenkitteln är lika effektiv som elektriska vattenkokare när den används på en induktionsspis, samtidigt som man slipper sladdar och kalkbeläggningar.


Beställ Le Creuset - Demi Kittel 1 L Cerise på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Le Creuset - Demi Kittel 1 L Cerise inom kategorin Kittlar.

Kategori: Kittlar
Artikelnummer: 104727
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bialetti

Bialetti är en italiensk tillverkare av hushållsprodukter. Bolaget grundades som Alfonso Bialetti & C. Fonderia i Crusinallo 1919 av Alfonso Bialetti. Moka Express skapades 1933 av Alfonso Bialetti och finns numera i de allra flesta italienska, portugisiska och spanska hem, där denna typ av bryggare är den vanligaste för att bereda kaffe.

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.