Sidan innehåller annonslänkar

Coleman 70qt Xtreme Kølebokse - Blå

Jämför produkt Coleman 70qt Xtreme Kølebokse - Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coleman 70qt Xtreme Kølebokse - Blå i kategorin Kølebokse här hos oss.

Produktinformation

Coleman Xtreme-kylare är designade med premiumisoleringsteknik som håller innehållet kallt på is i flera dagar. Dessa kylare är perfekta för långa bilresor, dagar på campingen eller till och med sportevenemang.

Som en extra funktion är robusta lock tillräckligt starka för att användas som sittplatser upp till 113 kg! Coleman Xtreme-isoleringen ger förstklassig kylningseffekt med komforthandtag som inte klämmer i händerna när du bär Specifikationer Hög isoleringskapacitet Bibehåller en jämn kyltemperatur i 5 dagar Kapacitet 66L Vikt 6,1 kg L 72 cm B 40cm H 45 cm Material Polyeten .

Se gärna också

Coleman 40qt Performance Kølebokse - Blå

Denna attraktiva kylare ger inte bara ett snyggt utseende utan garanterar också bra prestanda. Den högkvalitativa injektionen av polyuretanskum i kombination med de vinklade hörnen säkerställer att 40QT Performance Wheeled Cooler ger lång, tillförlitlig kylning på varma sommardagar. Med ett robust hus och ett solid lock är den här kylaren perfekt för långa bilresor och semestrar på campingen. Specifikationer: Med hjul och handtag Bibehåller en jämn kyltemperatur i 2 dagar Kapacitet 37.5L Vikt 4.7kg L: 58 cm B: 36 cm H: 42 cm Material: Polyeten

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringskannor

Serveringskannor från Arabia

Se alla produkter
Smörgåsgrillar

Smörgåsgrillar från Emerio

Se alla produkter
Bartillbehör övrigt

Bartillbehör övrigt från Blomus

Se alla produkter
Vägglampor utomhus

Vägglampor utomhus från Nordlux

Se alla produkter