Sidan innehåller annonslänkar

Continenta - Knivblock Akacia 7 fack

Beställ Continenta - Knivblock Akacia 7 fack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Continenta - Knivblock Akacia 7 fack inom kategorin Knivblock.

Produktinformation

Ett elegant knivblock i akaciaträ från Continenta med plats för fem knivar, en skärpstav och en sax. Med detta knivblock kan du förvara alla dina köksknivar på ett bra sätt och på ett och samma ställe.

I detta knivställ hänger knivarna löst inuti utan att skrapa vid varandra vilket gör att knivarna behåller skärpan. En både elegant, bra och hygienisk förvaring för dina knivar.

Se gärna också

Fiskars - Essential Knivblock med 5 Knivar

Essential knivblock med 5 knivar från Fiskars är en mycket bra start när du ska köpa dina första knivar. Knivblocket står stadigt på din köksbänk så att du alltid har dina knivar nära tillhands. Knivarna är tillverkade i rostfritt stål och har HRC 53. Knivblocket innehåller
Skalkniv
Grönsakskniv
Brödkniv
Asiatisk kockkniv
Kökskniv.

Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form designad av Tobias Wandrup. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från Georg Jensen

Se alla produkter
Kannor Tillbehör

Kannor Tillbehör från Orrefors

Se alla produkter
Takintegrerade köksfläktar

Takintegrerade köksfläktar från Witt

Se alla produkter
Væghængt

Væghængt från Hortus

Se alla produkter