Chef's Choice 15xv Knivförvaring & Tillbehör

Jämför produkt Chef's Choice 15xv Knivförvaring & Tillbehör online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chef's Choice 15xv Knivförvaring & Tillbehör i kategorin Knivförvaring Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Trizor XV är ett absolut mästerverk från Chef"s Choice och är för asiatiska knivar, fiske- och filéknivar det vill säga den slipar i en vinkel på 15°. Du kan också slipa dina westernknivar till 15° praktiskt taget utan att förlora metall.

Det finns tre slipsteg på denna modell, och detta skapar Chef"s Choices patenterade knivsegg Trizor Plus! Alla skivorna i maskinen är fjädrande så man slipar inte kniven eller slipar den snett! Steg 1 Slipa kniven extremt skarpt För kniven 1-2 gånger omväxlande genom var och en av de två skårorna Steg 2 stärker ägget mot böjning genom att placera en något trubbig vinkel nära ägget För kniven 1-2 gånger omväxlande genom var och en av de två skårorna.

Detta är också steget du använder om du bara behöver underhålla en redan välskött kniv. Steg 3 fungerar som en bit läder det polerar ägget och tar bort slipande damm.

Det är också detta steg där du kan polera och räta ut skårorna brödknivar Här för du kniven igenom 3-4 gånger i varje springa. Om du ser till att slipa dina knivar varje vecka kan du ofta nöja dig med detta steg.

Trizor XV slipar en sida i taget, vilket gör det möjligt att slipa asymmetriskt (t.ex. för filéknivar). .

Se även andra produkter från Knivförvaring Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från Eva Solo

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör kyl  frys

Övrigt tillbehör kyl frys från Dometic

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Bosch

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Arabia

Se alla produkter