Sidan innehåller annonslänkar

Vulkanus - VG2 Classic Knivslip

-22%

Jämför produkt Vulkanus - VG2 Classic Knivslip online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vulkanus - VG2 Classic Knivslip i kategorin Knivslipar här hos oss.

Produktinformation

Vulkanus knivslip gör det enkelt att vässa dina favoritknivar. Allt som krävs är lite koncentration och några enhetliga drag med bladet och din kniv återfår en extremt vass egg utan hack eller repor.

Slipvinkeln justeras automatiskt mellan 11 – 21 graders vinkel och slipar fint alla knivar, till och med tandade knivar. Denna produkt är ett måste för hemmakocken för en förbättrad matlagningsupplevelse med skarpa knivar.Vulkanus VG2 Classic egenskaper- Slipa och bryn stålknivar på en och samma gång - Ger vassa blad, även för tandade knivar - Slipvinkeln anpassas efter kniven - Kan diskas i diskmaskin. .

Se gärna också

Tamahagane - Tamahagane Våtslipsten Medium/Grov 2000/400

Tamahaganes dubbelsidiga slipsten med en grov sida (400 i kornstorlek) och en medelgrov sida (2000 i kornstorlek). Här får du två funktioner i en! Den grova stenen används för att slipa om slöa knivar och för att ta bort hack i eggen medan den medelgrova stenen används när du slipat klart med den grova stenen, eller om eggen är i bra skick men behöver förbättras. En fot i gummi som ser till att stenen ligger still under slipning medföljer. Med våtslipstenarna från Tamahagane får du ordentligt vassa och skarpa knivar- vilket är både säkrare och effektivare att arbeta med. Svinn minskar och effektiviteten ökar med en kniv som skär precis där den ska. Dessutom sparar du tid, pengar och dina knivar genom att ha slipningen på plats. Men den viktigaste anledningen att se till att knivarna är vassa är ju att det är så mycket roligare att arbeta med! Tamahaganes våtslipsten i fin grovlek (6000 i kornstorlek) kan användas efter slipning med den medelgrova sidan. - Dubbelsidig våtslipsten- grov och medium. - 400 och 2000 i kornstorlek. - Används för att slipa om slöa knivar och för att ta bort hack i eggen. - Används för att förbättra eggen. - Fot i gummi för att hålla på plats medföljer.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland