Sidan innehåller annonslänkar

Vulkanus - VG2 Professional Knivslip

-43%

Beställ Vulkanus - VG2 Professional Knivslip på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vulkanus - VG2 Professional Knivslip inom kategorin Knivslipar.

Produktinformation

Vulkanus Professional har fört hantverket knivskärpning till en nivå av perfektion – en perfekt knivslip för både raka och tandade knivblad. Med en patenterad fjäderteknik och hög kvalitet av rostfria stålkomponenter säkerställs både lång livslängd och säkra livsmedel.

Dessa funktioner, tillsammans med den robusta konstruktionen, gör denna knivslip till den perfekta slipen för kommersiella köksmiljöer såväl som i den glade amatörkockens kök. Den slipar och bryner även i samma robusta rostfria enhet.Vulkanus VG2 Professional egenskaper- Slipa och bryn stålknivar på en och samma gång - Ger vassa blad, även för tandade knivar - Slipvinkeln anpassas efter kniven - Kan diskas i diskmaskin. .

Se gärna också

Tamahagane - Tamahagane Våtslipsten Medium 2000

Tamahaganes medelgrova våtslipsten (2000 i kornstorlek) används efter att du slipat klart med den grova stenen. Även lämplig om eggen är i bra skick men behöver förbättras. En fot i gummi som ser till att stenen ligger still under slipning medföljer. Med våtslipstenarna från Tamahagane får du ordentligt vassa och skarpa knivar- vilket är både säkrare och effektivare att arbeta med. Svinn minskar och effektiviteten ökar med en kniv som skär precis där den ska. Dessutom sparar du tid, pengar och dina knivar genom att ha slipningen på plats. Men den viktigaste anledningen att se till att knivarna är vassa är ju att det är så mycket roligare att arbeta med! Tamahaganes våtslipstenar finns även i grov (1000 i kornstorlek) vilken bör användas innan slipning med medelgrovleken, och fin (6000 i kornstorlek) vilken bör användas efter slipning med den medelgrova slipstenen. - Medelkornig våtslipsten. - 2000 i kornstorlek. - Används efter slipning med grov sten och innan slipning finslipning. - Kan även användas för att förbättra råeggen. - Fot i gummi för att hålla på plats medföljer.

Läs mer