Sidan innehåller annonslänkar

Vulkanus - Vulkanus VG2 Classic Knivslip

-20%

Beställ Vulkanus - Vulkanus VG2 Classic Knivslip på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vulkanus - Vulkanus VG2 Classic Knivslip inom kategorin Knivslipar.

Produktinformation

Vulkanus knivslip gör det enkelt att vässa dina favoritknivar. Allt som krävs är lite koncentration och några enhetliga drag med bladet och din kniv återfår en extremt vass egg utan hack eller repor.

Slipvinkeln justeras automatiskt mellan 11 – 21 graders vinkel och slipar fint alla knivar, till och med tandade knivar. Denna produkt är ett måste för hemmakocken för en förbättrad matlagningsupplevelse med skarpa knivar.

Se gärna också

Tamahagane - Tamahagane Våtslipsten Fin 6000

Tamahaganes finkorniga våtslipsten (6000 i kornstorlek) används efter att du slipat klart med den medelgrova stenen. Lämplig för att slipa bort råeggen samt för att polera kniven tack vare den fina grovleken. En fot i gummi som ser till att stenen ligger still under slipning medföljer. Med våtslipstenarna från Tamahagane får du ordentligt vassa och skarpa knivar- vilket är både säkrare och effektivare att arbeta med. Svinn minskar och effektiviteten ökar med en kniv som skär precis där den ska. Dessutom sparar du tid, pengar och dina knivar genom att ha slipningen på plats. Men den viktigaste anledningen att se till att knivarna är vassa är ju att det är så mycket roligare att arbeta med! Tamahaganes våtslipstenar finns även i grov (1000 i kornstorlek) och medium (2000 i kornstorlek) vilka bör användas innan den finkorniga stenen. - Finkornig våtslipsten. - 6000 i kornstorlek. - Används efter slipning med medelgrov sten. - Slipar bort råeggen och polerar. - Fot i gummi för att hålla på plats medföljer.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland