Sidan innehåller annonslänkar

Vulkanus - Vulkanus VG2 Valnöt


Beställ Vulkanus - Vulkanus VG2 Valnöt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vulkanus - Vulkanus VG2 Valnöt inom kategorin Knivslipar.

Produktinformation

Den marknadsledande knivslipen från Vulkanus är tillbaka med en ny design och förbättrad funktion. Med knivslipen kan du slipa allt mellan jaktknivar, sushiknivar, kockknivar och tandade brödknivar eller bryn.

Vulkanus är superenkel att använda, alla klarar av det, oavsett vilken vinkel du har på kniven så skadar den inte bladet eftersom den anpassar sig automatiskt, mellan 11-21 grader vinkel, efter kniven. Vulkanus design gör det lätt att slipa dina knivar, allt som krävs är lite koncentration och några få drag med bladet så får din slöa kniv en extremt vass egg utan varken hack eller repor.

Se gärna också

Tamahagane - Tamahagane Våtslipsten Fin 6000

Tamahaganes finkorniga våtslipsten (6000 i kornstorlek) används efter att du slipat klart med den medelgrova stenen. Lämplig för att slipa bort råeggen samt för att polera kniven tack vare den fina grovleken. En fot i gummi som ser till att stenen ligger still under slipning medföljer. Med våtslipstenarna från Tamahagane får du ordentligt vassa och skarpa knivar- vilket är både säkrare och effektivare att arbeta med. Svinn minskar och effektiviteten ökar med en kniv som skär precis där den ska. Dessutom sparar du tid, pengar och dina knivar genom att ha slipningen på plats. Men den viktigaste anledningen att se till att knivarna är vassa är ju att det är så mycket roligare att arbeta med! Tamahaganes våtslipstenar finns även i grov (1000 i kornstorlek) och medium (2000 i kornstorlek) vilka bör användas innan den finkorniga stenen. - Finkornig våtslipsten. - 6000 i kornstorlek. - Används efter slipning med medelgrov sten. - Slipar bort råeggen och polerar. - Fot i gummi för att hålla på plats medföljer.

Läs mer