Chef's Choice 15xv Knivslipare

Jämför produkt Chef's Choice 15xv Knivslipare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chef's Choice 15xv Knivslipare i kategorin Knivslipare Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Trizor XV är ett absolut mästerverk från Chef"s Choice och är för asiatiska knivar, fiske- och filéknivar det vill säga den slipar i en vinkel på 15°. Du kan också slipa dina westernknivar till 15° praktiskt taget utan att förlora metall.

Det finns tre slipsteg på denna modell, och detta skapar Chef"s Choices patenterade knivsegg Trizor Plus! Alla skivorna i maskinen är fjädrande så man slipar inte kniven eller slipar den snett! Steg 1 Slipa kniven extremt skarpt För kniven 1-2 gånger omväxlande genom var och en av de två skårorna Steg 2 stärker ägget mot böjning genom att placera en något trubbig vinkel nära ägget För kniven 1-2 gånger omväxlande genom var och en av de två skårorna.

Detta är också steget du använder om du bara behöver underhålla en redan välskött kniv. Steg 3 fungerar som en bit läder det polerar ägget och tar bort slipande damm.

Det är också detta steg där du kan polera och räta ut skårorna brödknivar Här för du kniven igenom 3-4 gånger i varje springa. Om du ser till att slipa dina knivar varje vecka kan du ofta nöja dig med detta steg.

Trizor XV slipar en sida i taget, vilket gör det möjligt att slipa asymmetriskt (t.ex. för filéknivar). .

Se även andra produkter från Knivslipare Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brandsläckare

Brandsläckare från Solstickan

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Scandomestic

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Blomus

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Elvita

Se alla produkter